Fusilli bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Afgieten, goed laten uitlekken en mengen met 1 el olijfolie en peper naar smaak. Rest olie in wok verhitten. Hierin champignonroerbakmix 4 min. roerbakken. Saus toevoegen en aan de kook brengen. 2 min. laten pruttelen. Fusilli over 4 borden verdelen, saus in midden scheppen, sour cream erop scheppen en kaas erover strooien.
Gerelateerde recepten
Fusilli met bospaddenstoelen

hoofdgerecht
4 personen
699 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Fusilli bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Afgieten, goed laten uitlekken en mengen met 1 el olijfolie en peper naar smaak. Rest olie in wok verhitten. Hierin champignonroerbakmix 4 min. roerbakken. Saus toevoegen en aan de kook brengen. 2 min. laten pruttelen. Fusilli over 4 borden verdelen, saus in midden scheppen, sour cream erop scheppen en kaas erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
350 g fusilli
3 eetlepels olijfolie
1 zak champignonroerbakmix
1 pot pastasaus
1 bekertje sour cream
1 zakje gemalen kaas
Dit heb je nodig
wok