Sperziebonen met seroendeng

Met wat kokos, pinda's en sesamzaad veranderen doodgewone sperzieboontjes in een smaakvol bijgerecht. Lekker met rijst.

195 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en kook 5 min. in water met zout. Giet af en laat goed uitlekken. Verhit de sesamolie in een hapjespan en bak de sperziebonen en het sesamzaad met peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Neem de pan van het vuur en schep de seroendeng erdoor.

  • combinatietipLekker met gebakken rijst en saté. Het gerecht is dan niet meer veganistisch.

Sperziebonen met seroendeng

Met wat kokos, pinda's en sesamzaad veranderen doodgewone sperzieboontjes in een smaakvol bijgerecht. Lekker met rijst.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig