Sperziebonen in kokosmelk
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 8 min. beetgaar. Laat in een vergiet uitlekken. Snipper de ui en pers de knoflook.
Verhit de roerbakolie in een wok en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Laat ca. 5 min. sudderen. Schep de sperziebonen erdoor en warm goed door. Strooi er wat seroendeng over.
Sperziebonen in kokosmelk
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005800_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
240 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 8 min. beetgaar. Laat in een vergiet uitlekken. Snipper de ui en pers de knoflook.
Verhit de roerbakolie in een wok en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Laat ca. 5 min. sudderen. Schep de sperziebonen erdoor en warm goed door. Strooi er wat seroendeng over.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)600 g verse sperziebonen
1 ui
1 teen knoflook
2 el wokolie
200 ml kokosmelk
1 el seroendeng