Zomerse bonen-preistoof met gegrilde ricotta en tomatensaus

De combinatie van zachte smaken scoren bij jong én oud.

415 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Zet de ovengrill aan. Doe de ricotta in een vuurvaste schaal en zet ca. 12 min. onder de grill. Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de knoflook met de prei 6 min.

  2. Doe ondertussen de bonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Voeg ze samen met de pastasaus toe aan de prei. Neem de ricotta uit de oven en verdeel in stukken over de preistoof. Bestrooi met peper. Laat 7 min. stoven zonder deksel op de pan. Schep in een schaal.

  • combinatietipLekker met Campagnard (brood, AH Liefde & Passie); dan is het gerecht niet meer glutenvrij.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Zomerse bonen-preistoof met gegrilde ricotta en tomatensaus

De combinatie van zachte smaken scoren bij jong én oud.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig