Rode curry kippensoep

Bij het maken van deze curry knallen de geuren de pan uit!

690 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Schil ondertussen de gember en snijd fijn. Snijd de kipfilet in stukjes. Veeg de champignons schoon en snijd ze in vieren. Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak de gember, kip en currypasta 3 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de champignons toe en bak nog 2 min. Voeg de wokgroente toe en bak nog 1 min. Schenk de kokosmelk erbij, breng aan de kook en draai het vuur laag.

  3. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en snijd in partjes. Snijd de salade-ui in schuine ringetjes. Verdeel de maaltijdsoep over de kommen, bestrooi met het limoenrasp en de salade-ui. Serveer met de rijst en een partje limoen.

  • variatietipHoud je van pittig? Gebruik dan een dubbele hoeveelheid currypasta.
  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

Rode curry kippensoep

Bij het maken van deze curry knallen de geuren de pan uit!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig