Aspergeburger met aubergine & mozzarella

Een burger van asperges: heel lekker!

675 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm en de salade-ui in stukjes van 4 cm. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aubergine 15 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de laatste 5 min. de salade-ui toe.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de burgers ca. 8 min. Keer halverwege. Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes. Snijd de sesambollen open.

  3. Meng de aubergine, mozzarella en pesto. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel wat rucola, de burgers en een schepje auberginemengsel over de broodjes. Serveer de rest van de aubergine en rucola erbij.

  • variatietipIn plaats van een aspergeburger kun je ook een vegaburger (AH Tivall) nemen.

Aspergeburger met aubergine & mozzarella

Een burger van asperges: heel lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig