Pastasalade met aubergine en rauwe ham

Makkelijke pastasalade: maar 5 ingrediënten en 20 min. heb je er voor nodig.

540 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aubergines in stukjes van 1 cm. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de aubergine met peper en eventueel zout in ca. 15 min. op middelhoog tot hoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

  3. Snijd de rucola grof. Meng de pesto door de pasta en schep voorzichtig de aubergine en rucola erdoor. Scheur de ham in stukken en verdeel in roosjes over de pasta.

  • bereidingstipJe kunt de pastasalade 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat voor serveren in 30 min. op kamertemperatuur komen. Verdeel de parmaham er als laatste over.

Pastasalade met aubergine en rauwe ham

Makkelijke pastasalade: maar 5 ingrediënten en 20 min. heb je er voor nodig.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig