Veeg de champignons schoon. Snijd de steeltjes eruit en verdeel de truffeltapenade over de holtes. Meng de roomkaas met de bietenspread. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit op de helft van de champignons een cirkeltje. Druk de andere champignons er met de onderkant op. Garneer met wat blaadjes platte peterselie.
Truffel-champignonmacarons
De Franse macaron op z'n Italiaans met truffel en champignon.
Gerelateerde recepten
Truffel-champignonmacarons
De Franse macaron op z'n Italiaans met truffel en champignon.

18 porties
25 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Veeg de champignons schoon. Snijd de steeltjes eruit en verdeel de truffeltapenade over de holtes. Meng de roomkaas met de bietenspread. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit op de helft van de champignons een cirkeltje. Druk de andere champignons er met de onderkant op. Garneer met wat blaadjes platte peterselie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 18 porties)
350 g kleine champignons
40 g truffeltapenade
100 g roomkaas naturel
2 el bietenspread met feta
20 g verse platte peterselie