Gevulde eieren met truffel

Truffel en gevulde eieren? Goud, zeggen we je!

60 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard.

  2. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel uit het eiwit.

  3. Prak het eigeel in een kom met een vork en meng met de truffelmayonaise, dijonmosterd, peper en eventueel zout tot een glad mengsel. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee.

  4. Verdeel de truffeltapenade over de eitjes.

  • bereidingstipVoor dit recept wil je de eidooier natuurlijk mooi in het midden hebben. Roer hiervoor voorzichtig met je lepel in de pan met het kokende water als je de eieren erin doet.

Gevulde eieren met truffel

Truffel en gevulde eieren? Goud, zeggen we je!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig