Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard.
Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel uit het eiwit.
Prak het eigeel in een kom met een vork en meng met de truffelmayonaise, dijonmosterd, peper en eventueel zout tot een glad mengsel. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee.
Verdeel de truffeltapenade over de eitjes.
Gevulde eieren met truffel
Truffel en gevulde eieren? Goud, zeggen we je!
- bereidingstipVoor dit recept wil je de eidooier natuurlijk mooi in het midden hebben. Roer hiervoor voorzichtig met je lepel in de pan met het kokende water als je de eieren erin doet.
Gerelateerde recepten
Gevulde eieren met truffel
Truffel en gevulde eieren? Goud, zeggen we je!

16 porties
60 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard.
Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel uit het eiwit.
Prak het eigeel in een kom met een vork en meng met de truffelmayonaise, dijonmosterd, peper en eventueel zout tot een glad mengsel. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee.
Verdeel de truffeltapenade over de eitjes.
bereidingstip:Voor dit recept wil je de eidooier natuurlijk mooi in het midden hebben. Roer hiervoor voorzichtig met je lepel in de pan met het kokende water als je de eieren erin doet.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
8 middelgrote eieren
3 el truffelmayonaise
½ el dijonmosterd
2 el truffeltapenade
Dit heb je nodig
spuitzak