Linzenschotel met aardappel en abrikoos

Een stoof vol heerlijke -door Marokko geïnspireerde- warme smaken. Dat sudderen doet de ingrediënten goed.

415 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de krieltjes 10 min.

  2. Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm. Voeg de courgette met de harissa en ras el hanout toe aan de krieltjes en bak 5 min. mee.

  3. Laat ondertussen de linzen uitlekken. Snijd de tomaten in partjes en de abrikozen in stukjes. Voeg de linzen, tomaten en abrikozen toe aan de krieltjes en laat op laag vuur nog 5 min. stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Snijd ondertussen de peterselie fijn en garneer de stoofschotel ermee.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Linzenschotel met aardappel en abrikoos

Een stoof vol heerlijke -door Marokko geïnspireerde- warme smaken. Dat sudderen doet de ingrediënten goed.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig