Bloemkoolsoep met warmgerookte zalmflakes

De zachte smaak van bloemkool doet het heel goed samen met de gerookte zalm in deze soep.

225 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bloemkool in roosjes. Breng de bouillon in een soeppan aan de kook. Voeg de bloemkool toe en kook op laag vuur in 5 min. beetgaar. Neem de pan van het vuur en pureer met de staafmixer tot een gladde soep. Voeg de slagroom en nootmuskaat toe en warm op laag vuur nog even door. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Schep de soep in borden en verdeel de zalm en bieslook erover.

  • serveertipLekker met geroosterd volkorenbrood (AH Liefde & Passie).

Bloemkoolsoep met warmgerookte zalmflakes

De zachte smaak van bloemkool doet het heel goed samen met de gerookte zalm in deze soep.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig