Pannenkoekentaart met pancetta

Zoet en hartig samen op een pannenkoek maken het een nog feestelijker brunchgerecht.

480 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Breek de pancetta in stukjes.

  2. Hak ondertussen de chocolade fijn. Snijd de bananen in plakjes en roer de mascarpone los. Besmeer 1 pannenkoek met ¼ van de mascarpone. Verdeel ¼ van de banaan en ¼ van de chocolade erover. Leg er een pannenkoek op en besprenkel met de keukenstroop en ¹/³ van het spek. Maak zo nog 3 lagen. Verdeel de pecannoten over de pannenkoekentaart.

  • combinatietipFris accentje? Voeg wat citroenrasp toe aan de mascarpone.

Pannenkoekentaart met pancetta

Zoet en hartig samen op een pannenkoek maken het een nog feestelijker brunchgerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig