Banaan met chocolade en pecannoten van de BBQ

Banaan van de BBQ met chocolade en pecannoten is onze nieuwe favoriet.

390 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Halveer de ongepelde bananen in de lengte. Neem een stuk aluminiumfolie per banaan en leg op elk stuk 2 banaanhelften naast elkaar met de snijkant naar boven. Hak de chocolade in stukjes en verdeel over het vruchtvlees. Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht.

  2. Leg de pakketjes op het rooster boven het minder hete deel van de barbecue. Laat de bananen in ca. 15 min. warm worden en de chocolade smelten.

  3. Hak ondertussen de pecannoten grof. Neem de pakketjes van de barbecue en verdeel de banaanhelften over borden. Besprenkel met de keukenstroop en bestrooi met de noten.

  • combinatietipLekker met ongezoete plantaardige yochurt kokos.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Banaan met chocolade en pecannoten van de BBQ

Banaan van de BBQ met chocolade en pecannoten is onze nieuwe favoriet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig