Italiaanse lettersoep

Italiaanse tomatensoep wordt extra lekker (en leuk!) door lettervermicelli toe te voegen.

480 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in superkleine blokjes. Snijd de bleekselderij en de wortels in plakjes. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de ui, bleekselderij en wortel 5 min.

  2. Voeg de tomatensaus, het bouillontablet en het water toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag. Kook ondertussen de lettervermicelli volgens de aanwijzingen op het pak.

  3. Maak van het gehakt met natte handen gehaktballetjes van ongeveer 1½ cm groot Doe de gehaktballetjes in de soep en laat ze in 5 min. gaar worden. Snijd het basilicum in reepjes.

  4. Verdeel de soep over de kommen en strooi er vermicelli en basilicum over. Serveer met de soepstengels.

  • serveertipRoer wat Parmezaanse kaas door de soep.

Italiaanse lettersoep

Italiaanse tomatensoep wordt extra lekker (en leuk!) door lettervermicelli toe te voegen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig