Nachoschotel met bonenmix

Oh, wat een feestje is dit gerecht. Mogen we elke dag chips als hoodgerecht?

775 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 cm (brunoise). Kook 4 min. in water met eventueel zout. Giet af.

  2. Meng de zoete-aardappelblokjes, doperwten, linzen en mais mix en tomaatsalade en verdeel over de ovenschalen. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de nachoschotels ca. 10 min. in de oven.

  3. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Neem de ovenschalen uit de oven. Bestrooi met de bosui en serveer met de zure room.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Nachoschotel met bonenmix

Oh, wat een feestje is dit gerecht. Mogen we elke dag chips als hoodgerecht?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig