Aziatische peulvruchtenpannenkoekjes met frisse yoghurtdip

Geen stamppot of soep, maar pannenkoekjes van bonen en groenten: verrassend!

310 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Prak de peulvruchten grof met een vork en meng met de eieren en kerriepoeder. Bestrooi met peper en eventueel zout.

  2. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak van de helft van het mengsel op middelhoog vuur 2 pannenkoekjes per persoon in 6 min. Maak zo nog 2 pannenkoekjes per persoon.

  3. Snipper ondertussen de ui en snijd de koriander en munt fijn. Meng door de yoghurt en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer als dip erbij.

  • combinatietipJe kunt dit gerecht ook als hoofdgerecht eten. Lekker met een knapperige salade van groene paprika, komkommer en radijs.

Aziatische peulvruchtenpannenkoekjes met frisse yoghurtdip

Geen stamppot of soep, maar pannenkoekjes van bonen en groenten: verrassend!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig