Parelcouscous met tuinbonen, feta en asperges

De asperges smaken net zo knapperig als wanneer je ze vers bereidt.

620 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Breng ondertussen een pan water aan de kook. Doe de tuinbonen erin en breng het water opnieuw aan de kook. Doe de asperges erbij als het water weer kookt, breng het water weer aan de kook en laat dan nog 1 min. koken. Giet de groenten af.

  2. Snijd ondertussen de komkommer in de lengte in vieren, verwijder de zaadlijsten met een mes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe de parelcouscous, bonen, asperges en komkommer in een schaal. Laat de kaasblokjes uitlekken en vang de olie inclusief de kruiden op.

  3. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng het citroensap en -rasp met 5 el kruidenolie (per 4 personen) van de kaasblokjes en schep de dressing door de parelcouscous. Hak de amandelen grof. Verdeel de kaasblokjes en de amandelen erover.

Parelcouscous met tuinbonen, feta en asperges

De asperges smaken net zo knapperig als wanneer je ze vers bereidt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig