Halveer de babybietjes en meng met de hüttenkäse en de gemalen komijnzaad. Pureer met de staafmixer tot een dipsaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Rode-bietdip
Maak een borrelplank nieuwe stijl met een dip van rode biet, komijn en hüttenkase.
- variatietipJe kunt de babybietjes ook vervangen door gekookte bietjes. Snijd ze dan in partjes.
Gerelateerde recepten
Rode-bietdip
Maak een borrelplank nieuwe stijl met een dip van rode biet, komijn en hüttenkase.

bijgerecht
4 personen
85 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de babybietjes en meng met de hüttenkäse en de gemalen komijnzaad. Pureer met de staafmixer tot een dipsaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
variatietip:Je kunt de babybietjes ook vervangen door gekookte bietjes. Snijd ze dan in partjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g babybietjes naturel
200 g koelverse hüttenkäse kaas
1 tl gemalen komijnzaad (djinten)
Dit heb je nodig
staafmixer