Meng de olie met de komijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveerde bietjes en meng met de olie. Verdeel de bietjes over een platte schaal. Snijd de burrata in stukken en verdeel over de bietjes. Bestrooi met de pistachenoten en garneer met blaadjes basilicum.
Babybietjes met burrata en pistachenoten
De zoete bietjes zijn heerlijk samen met de romige burrata.
- variatietipIn plaats van babybietjes kun je ook gekookte bietjes gebruiken.
Gerelateerde recepten
Babybietjes met burrata en pistachenoten
De zoete bietjes zijn heerlijk samen met de romige burrata.

voorgerecht
8 personen
170 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de olie met de komijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveerde bietjes en meng met de olie. Verdeel de bietjes over een platte schaal. Snijd de burrata in stukken en verdeel over de bietjes. Bestrooi met de pistachenoten en garneer met blaadjes basilicum.
variatietip:In plaats van babybietjes kun je ook gekookte bietjes gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
3 el traditionele olijfolie
½ tl gemalen komijn
400 g babybietjes naturel
1 koelverse burrata kaas
40 g gepelde (ongezouten) pistachenootjes
7½ g verse basilicum