Curry met pompoensaus

Met deze curry heb je al bijna al je groente voor de hele dag binnen. En lekker dat-ie is!

500 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes, currypasta en knoflook 3 min. op hoog vuur. Halveer ondertussen de worteltjes in de lengte. Voeg deze met de prei en pompoensoep toe, breng aan de kook en stoof 8 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roer regelmatig.

  2. Verwarm ondertussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Schep de curry in diepe borden en serveer met het naanbrood.

  • combinatietipLekker met Griekse yoghurt.

Curry met pompoensaus

Met deze curry heb je al bijna al je groente voor de hele dag binnen. En lekker dat-ie is!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig