Bolcourgette met ratatouille

Een paprika kun je vullen, maar een courgette ook. Met groenten en kaas, bijvoorbeeld.

175 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snijd het kapje (wel bewaren) van de bolcourgettes en hol de courgettes uit met een lepel. De randen moeten ca. ½ cm dik blijven. Snijd het vruchtvlees en de knoflook zo fijn mogelijk. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het vruchtvlees en knoflook 5 min. op laag vuur. Giet eventueel overtollig vocht af. Voeg de ratatouille toe en neem de pan van het vuur.

  3. Vul de bolcourgettes met de groente en schaaf de pecorino erboven. Zet ze op een met bakpapier beklede bakplaat en leg de kapjes ernaast. Bak de courgettes in ca. 25 min. gaar.

  • combinatietipLekker met rijst en lamsworstjes.

Bolcourgette met ratatouille

Een paprika kun je vullen, maar een courgette ook. Met groenten en kaas, bijvoorbeeld.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig