Pasta pesto met tonijn en geroosterde amandelen

Dit pastarecept met tonijn is gemáákt voor die dagen met weinig tijd om te koken.

745 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de snijbonen en halveer de bonen in de breedte. Snijd de helften in de lengte in repen van een ½ cm dik. Kook de snijbonen 4 min. Voeg de laatste minuut de bloemkoolrijst toe. Giet af. Laat ondertussen de tonijn uitlekken en hak de amandelen grof. Giet de pasta af en meng met de pesto en groente. Verdeel de tonijn erover en garneer met de amandelen.

Pasta pesto met tonijn en geroosterde amandelen

Dit pastarecept met tonijn is gemáákt voor die dagen met weinig tijd om te koken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig