Blinitorentjes met gerookte zalm
Deze kleine pannenkoekjes zijn luchtig en feestelijk.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de blini’s over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de blini’s ca. 5 min. in het midden van de oven.
Snijd de zalm in 16 stukjes (per 4 personen) en de halve komkommer in 16 plakjes (per 4 personen). Meng de cottagecheese met peper. Beleg de blini’s achtereenvolgens met een plakje komkommer, de cottagecheese en de zalm. Maak 8 torentjes. Garneer met de tuinkers.
Blinitorentjes met gerookte zalm
Deze kleine pannenkoekjes zijn luchtig en feestelijk.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_105716_612x450_JPG.jpg)
null personen
175 kcal
5 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de blini’s over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de blini’s ca. 5 min. in het midden van de oven.
Snijd de zalm in 16 stukjes (per 4 personen) en de halve komkommer in 16 plakjes (per 4 personen). Meng de cottagecheese met peper. Beleg de blini’s achtereenvolgens met een plakje komkommer, de cottagecheese en de zalm. Maak 8 torentjes. Garneer met de tuinkers.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)135 g blini's
100 g gerookte zalm
½ komkommer
100 g cottagecheese
½ bakje tuinkers
Dit heb je nodig
bakpapier