Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het brood in 6-8 min. af in het midden van de oven en laat afkoelen.
Breek het brood in 12 kleine broodjes en snijd de broodjes overlangs doormidden. Besmeer de onderste helft met de roomkaas, verdeel het verschillende beleg (kaas, ham en zalm) over de broodjes en bestrooi met de tuinkers. Leg de bovenkant erop en serveer op een platte schaal.
Sterbrood met gerookte zalm, kaas & achterham
De ster van het kerstontbijt: belegde broodjes voor het hele gezin.
10 min. bereiden / 8 min. oventijd
6 ingrediënten
- bereidingstipDe aangegeven oventijden zijn bedoeld voor een elektrische oven. Het zijn indicaties, de exacte bereidingstijd varieert per oven.
Gerelateerde recepten
Sterbrood met gerookte zalm, kaas & achterham
De ster van het kerstontbijt: belegde broodjes voor het hele gezin.

12 porties
10 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het brood in 6-8 min. af in het midden van de oven en laat afkoelen.
Breek het brood in 12 kleine broodjes en snijd de broodjes overlangs doormidden. Besmeer de onderste helft met de roomkaas, verdeel het verschillende beleg (kaas, ham en zalm) over de broodjes en bestrooi met de tuinkers. Leg de bovenkant erop en serveer op een platte schaal.
bereidingstip:De aangegeven oventijden zijn bedoeld voor een elektrische oven. Het zijn indicaties, de exacte bereidingstijd varieert per oven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
1 witbrood in stervorm
75 g AH Biologisch roomkaas naturel
4 plakken belegen kaas
55 g gerookte slagersachterham
100 g gerookte zalm
½ bakje Biologische tuinkers