Paasbroodjes met gerookte zalm, kaas & beenham

Een feest op tafel.

130 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het breekbrood in z’n geheel in ca. 6-8 min. in het midden van de oven af en laat afkoelen. Snijd ondertussen de halve komkommer in plakjes.

  2. Breek het brood in 12 kleine broodjes en snijd die doormidden. Besmeer de onderste helften met de roomkaas en verdeel de sla erover. Beleg ¼ broodjes met kaas, ¼ broodjes met ham en ¼ broodjes met zalm. Verdeel de komkommerplakjes erover, leg de bovenste helften erop en serveer op een platte schaal.

Paasbroodjes met gerookte zalm, kaas & beenham

Een feest op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig