Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snipper de ui zo fijn mogelijk.
Bestrijk elke wrap met 1½ el salsa. Verdeel achtereenvolgens de kaasplakken, ui en het rookvlees erover. Rol de wraps op.
Doe de wraps in de visklem. Leg de klem 6 min. op de barbecue, zodat de kaas smelt en er grillstrepen ontstaan. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel. Haal de wraps uit de klem en serveer direct. Afhankelijk van de grootte van de visklem herhaal je dit met de rest van de wraps.
Wraps van de BBQ
Leun achterover en neem iets te drinken terwijl de hete kolen de kaas laten smelten.
- variatietip Liever wat minder pittig? Vervang de salsa hot door salsa mild.
- serveertipLekker met zure room en guacamole.
TexMex wraps van de barbecue
Instructievideo - 00:30 min.
Gerelateerde recepten
Wraps van de BBQ
Leun achterover en neem iets te drinken terwijl de hete kolen de kaas laten smelten.

bijgerecht
4 personen
415 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snipper de ui zo fijn mogelijk.
Bestrijk elke wrap met 1½ el salsa. Verdeel achtereenvolgens de kaasplakken, ui en het rookvlees erover. Rol de wraps op.
Doe de wraps in de visklem. Leg de klem 6 min. op de barbecue, zodat de kaas smelt en er grillstrepen ontstaan. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel. Haal de wraps uit de klem en serveer direct. Afhankelijk van de grootte van de visklem herhaal je dit met de rest van de wraps.
variatietip: Liever wat minder pittig? Vervang de salsa hot door salsa mild.
serveertip:Lekker met zure room en guacamole.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rode ui
4 grote tortillawraps
6 el salsa hot
190 g Goudse jong belegen
100 g runderrookvlees
Dit heb je nodig
barbecue
visklem