Wraps van de BBQ

Leun achterover en neem iets te drinken terwijl de hete kolen de kaas laten smelten.

415 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snipper de ui zo fijn mogelijk.

  2. Bestrijk elke wrap met 1½ el salsa. Verdeel achtereenvolgens de kaasplakken, ui en het rookvlees erover. Rol de wraps op.

  3. Doe de wraps in de visklem. Leg de klem 6 min. op de barbecue, zodat de kaas smelt en er grillstrepen ontstaan. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel. Haal de wraps uit de klem en serveer direct. Afhankelijk van de grootte van de visklem herhaal je dit met de rest van de wraps.

  • variatietip Liever wat minder pittig? Vervang de salsa hot door salsa mild.
  • serveertipLekker met zure room en guacamole.
  • TexMex wraps van de barbecue

    Instructievideo - 00:30 min.

Wraps van de BBQ

Leun achterover en neem iets te drinken terwijl de hete kolen de kaas laten smelten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig