Boen de citroen schoon. Smelt de kokosolie en rasp de gele schil van de citroen. Doe de kokosolie, het citroenrasp, de havermout, 5/6 van de amandelen, de amandelpasta en een snufje zout in de keukenmachine en maal tot een fijn mengsel.
Bekleed de vorm met bakpapier. Verdeel het mengsel over de bodem en druk goed aan. Verdeel de aardbeienconfiture erover en laat ca. 1½ uur opstijven in de vriezer.
Hak de rest van de amandelen fijn en verdeel samen met de pittenmix over het mengsel. Snijd in blokjes, laat 10 min. staan en serveer.
Havermoutbites
Voor de lekkerste bites ga je zelf de keuken in. O la la wat lekker!
- bewaartipJe kunt de bites 1 dag bewaren in de koelkast of ze direct na het bereiden invriezen (max. 3 maanden).
Gerelateerde recepten
Havermoutbites
Voor de lekkerste bites ga je zelf de keuken in. O la la wat lekker!

24 porties
100 kcal
15 min. bereiden
1 uur 40 min. wachten
Aan de slag
Boen de citroen schoon. Smelt de kokosolie en rasp de gele schil van de citroen. Doe de kokosolie, het citroenrasp, de havermout, 5/6 van de amandelen, de amandelpasta en een snufje zout in de keukenmachine en maal tot een fijn mengsel.
Bekleed de vorm met bakpapier. Verdeel het mengsel over de bodem en druk goed aan. Verdeel de aardbeienconfiture erover en laat ca. 1½ uur opstijven in de vriezer.
Hak de rest van de amandelen fijn en verdeel samen met de pittenmix over het mengsel. Snijd in blokjes, laat 10 min. staan en serveer.
bewaartip:Je kunt de bites 1 dag bewaren in de koelkast of ze direct na het bereiden invriezen (max. 3 maanden).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 24 porties)
1 citroen
3 el kokosolie
150 g havermout
90 g geroosterde amandelen
100 g amandelpasta
4 el aardbeienconfiture
20 g saladepittenmix
Dit heb je nodig
keukenmachine
bakpapier
rechthoekige bakvorm (15 x 20 cm)