Havermoutbites

Voor de lekkerste bites ga je zelf de keuken in. O la la wat lekker!

100 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur 40 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de citroen schoon. Smelt de kokosolie en rasp de gele schil van de citroen. Doe de kokosolie, het citroenrasp, de havermout, 5/6 van de amandelen, de amandelpasta en een snufje zout in de keukenmachine en maal tot een fijn mengsel.

  2. Bekleed de vorm met bakpapier. Verdeel het mengsel over de bodem en druk goed aan. Verdeel de aardbeienconfiture erover en laat ca. 1½ uur opstijven in de vriezer.

  3. Hak de rest van de amandelen fijn en verdeel samen met de pittenmix over het mengsel. Snijd in blokjes, laat 10 min. staan en serveer.

  • bewaartipJe kunt de bites 1 dag bewaren in de koelkast of ze direct na het bereiden invriezen (max. 3 maanden).

Havermoutbites

Voor de lekkerste bites ga je zelf de keuken in. O la la wat lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig