Gevulde flatbreads met hummus, witte kaas en ei

Dit is zo'n ideaal gerecht voor als je eigenlijk geen tijd (en zin) hebt. Staat in een kwartiertje op tafel!

475 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak 2 spiegeleieren.

  3. Bestrijk deflatbreads met de helft van de hummus. Verdeel de helft van de rauwkost erover.

  4. Leg op elke flatbread een spiegelei. Verkruimel de kaas erover. Vouw de flatbreads dicht. Serveer de rest van de hummus en rauwkost apart erbij.

  • bewaartipDit gerecht meenemen voor onderweg of een picknick? Bak de eieren dan aan 2 kanten of tot de dooier stevig is en laat afkoelen. Verpak de gevulde flatbreads goed in vershoudfolie en koel ze tot gebruik (in de koelbox). Neem de rest van de hummus en rauwkost in afgesloten bewaardozen mee.
  • combinatietipLekker met tabasco.

Gevulde flatbreads met hummus, witte kaas en ei

Dit is zo'n ideaal gerecht voor als je eigenlijk geen tijd (en zin) hebt. Staat in een kwartiertje op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig