Flatbreads met gebakken zwarte bonen, gekruide bloemkool en hummus

Flatbreads kun je naar wens vullen. Wij kiezen deze keer voor bloemkool, zwarte bonen en hummus.

840 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de grote roosjes bloemkool. Snijd de ui in dunne halve ringen. Verdeel de groente met het korianderzaad over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de kerriepoeder, olie, peper en eventueel zout.

  2. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om. Verwarm de flatbreads de laatste 3 min. onder de bakplaat in de oven. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de selderij grof.

  3. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur en bak de bonen met de knoflook, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Schud de pan regelmatig. Besmeer de flatbreads met de hummus, verdeel de bloemkool erover en schep de gebakken bonen erop. Bestrooi met de selderij.

Flatbreads met gebakken zwarte bonen, gekruide bloemkool en hummus

Flatbreads kun je naar wens vullen. Wij kiezen deze keer voor bloemkool, zwarte bonen en hummus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig