Skyrdip met pistache, munt en komkommer

Met frisse yoghurt kun je heerlijke dips maken voor bij de borrel.

445 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenootjes in 4-5 min. goudbruin. Laat aˆkoelen op een bord.

  2. Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd fijn. Snijd de komkommer in de lengte in kwarten, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.

  3. Meng de skyr in een kom met ⅔ van de munt en de helft van de komkommer. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de schaaltjes. Bestrooi met de pistachenootjes, de rest van de munt en de rest van de komkommer en besprenkel met de olie. Strooi er eventueel nog wat peper over.

  4. Zet elk schaaltje op een bord. Halveer de radijs en verdeel samen met de wortels en groentechips over de borden.

  • serveertipJe kunt dit gerecht ook als voorgerecht of borrelhapje eten.

Skyrdip met pistache, munt en komkommer

Met frisse yoghurt kun je heerlijke dips maken voor bij de borrel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig