Bosbessen-camemberttosti met basilicum

Geen ham en kaas, maar camembert, bosbessen en basilicum: verrassend lekker!

375 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de camembert in plakken en het basilicum grof. Besmeer één kant van de sneetjes brood met de boter. Beleg de helft van de sneetjes brood op de onbeboterde kant achtereenvolgens met de bosbessenconfiture, camembert en het basilicum. Dek af met de rest van de sneetjes brood met de beboterde kant naar boven en druk stevig aan.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak per keer 2 tosti’s op één kant op laag vuur in 4 min. krokant. Keer om en bak nog 4 min. Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.

  • variatietipMaak deze tosti’s ook eens met brie in plaats van camembert.

Bosbessen-camemberttosti met basilicum

Geen ham en kaas, maar camembert, bosbessen en basilicum: verrassend lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig