Rodekool- en bietenstamppot met rookworst

Vandaag is rood, de kleur van de kool en bieten in deze stamppot. Dubbel lekker!

685 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook ze in een ruime pan met water en zout in 20 min. gaar. Giet af, maar bewaar 1 kopje kookvocht.

  2. Verwarm ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm in een andere pan de rodekool ca. 10 min. op laag vuur. Voeg de laatste 5 min. de bietjes toe.

  3. Stamp de aardappelen met de pureestamper grof. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Schep de rodekool en bietjes erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verdeel de stamppot over de borden en serveer met de rookworst.

  • variatietipVega? Vervang de rookworst door Unox Vegetarische rookworst.

Rodekool- en bietenstamppot met rookworst

Vandaag is rood, de kleur van de kool en bieten in deze stamppot. Dubbel lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig