Smelt de chocolade au-bain marie. Verdeel de gesmolten chocolade over de bodem van de glazen. Verdeel de grote bollen ijs erover.
Maak de espresso en verdeel de hete espresso over de bollen ijs. Verkruimel de stroopwafels over de glazen.
Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel
Een feestelijk nagerecht waar je niet veel voor hoeft te doen, dat zijn toch de beste?
Au bain-marie smelten
Instructievideo - 00:34 min.
Gerelateerde recepten
Witte-chocoladeijs met espresso, chocolade en stroopwafel
Een feestelijk nagerecht waar je niet veel voor hoeft te doen, dat zijn toch de beste?

nagerecht
4 personen
265 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Smelt de chocolade au-bain marie. Verdeel de gesmolten chocolade over de bodem van de glazen. Verdeel de grote bollen ijs erover.
Maak de espresso en verdeel de hete espresso over de bollen ijs. Verkruimel de stroopwafels over de glazen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
45 g Delicata chocoladerepen melk-stroopwafel
4 bollen Magnum pint white vanille-ijs met witte chocolade
150 ml Perla espressokoffie
2 AH Biologisch stroopwafels honing
Dit heb je nodig
brede glazen