Gourmet mini-nachoschotel

Deze nacho's maak je gewoon in je gourmetpannetje! Met zoveel kaas als je maar wilt.

120 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de steelaanzet van de snoeppaprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Snijd de bosui in dunne ringetjes.

  2. Verdeel ⅛ van de maistortillachips over 1 gourmetpannetje. Bestrooi met ⅛ van de paprikaringen en ⅛ van de geraspte kaas. Zet het pannetje onder de grill en laat de kaas in ca. 5 min. smelten.

  3. Verdeel ⅛ van de chilisaus en ⅛ van de bosuiringen over de mini-nachoschotel. Herhaal met de rest van de ingrediënten.

  • combinatietipLekker met guacamole.
  • Gourmet mini nacho schotel

    Instructievideo - 00:16 min.

Gourmet mini-nachoschotel

Deze nacho's maak je gewoon in je gourmetpannetje! Met zoveel kaas als je maar wilt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig