Snijd de steelaanzet van de snoeppaprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
Verdeel ⅛ van de maistortillachips over 1 gourmetpannetje. Bestrooi met ⅛ van de paprikaringen en ⅛ van de geraspte kaas. Zet het pannetje onder de grill en laat de kaas in ca. 5 min. smelten.
Verdeel ⅛ van de chilisaus en ⅛ van de bosuiringen over de mini-nachoschotel. Herhaal met de rest van de ingrediënten.
Gourmet mini-nachoschotel
Deze nacho's maak je gewoon in je gourmetpannetje! Met zoveel kaas als je maar wilt.
- combinatietipLekker met guacamole.
Gourmet mini nacho schotel
Instructievideo - 00:16 min.
Gerelateerde recepten
Gourmet mini-nachoschotel
Deze nacho's maak je gewoon in je gourmetpannetje! Met zoveel kaas als je maar wilt.

bijgerecht
8 porties
120 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de steelaanzet van de snoeppaprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
Verdeel ⅛ van de maistortillachips over 1 gourmetpannetje. Bestrooi met ⅛ van de paprikaringen en ⅛ van de geraspte kaas. Zet het pannetje onder de grill en laat de kaas in ca. 5 min. smelten.
Verdeel ⅛ van de chilisaus en ⅛ van de bosuiringen over de mini-nachoschotel. Herhaal met de rest van de ingrediënten.
combinatietip:Lekker met guacamole.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
4 snoeppaprika's
1 bosuitje
150 g tortillachips naturel
100 g geraspte kaas pittig 45+
6 el chilisaus