Ratatouille met aubergine, courgette, aardappel & camembert

Ratatouille is een bekende Franse groentestoof. De plakken camembert worden heerlijk zacht in de oven.

515 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 35 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en snijd in plakken van een ½ cm. Snijd de courgette in plakken van een ½ cm. Snipper de uien en snijd de camembert in dunne plakken.

  2. Verdeel de aubergine over de bodem van de ovenschaal. Verdeel achtereenvolgens de aardappelschijfjes, courgette en rode ui erover.

  3. Meng de passata met de kruiden, peper en eventueel zout en verdeel over de groente. Verdeel de plakken camembert erover. Bak in ca. 35 min. gaar in de oven.

  4. Snijd de peterselie fijn, verdeel over de ovenschotel en serveer.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Ratatouille met aubergine, courgette, aardappel & camembert

Ratatouille is een bekende Franse groentestoof. De plakken camembert worden heerlijk zacht in de oven.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig