Italiaanse tomatensoep met kipgehaktballetjes

Tomatensoep met balletjes: een klassieker die nóóit gaat vervelen!

625 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 8 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de ciabattina’s af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de blaadjes en steeltjes van het basilicum fijn. Meng de kaas en het basilicum met het kipgehakt en maak er balletjes van Ø 2 cm van.

  3. Doe het water in een pan en voeg de inhoud van het pakje tomatensoep toe. Roer goed met een garde en breng aan de kook.

  4. Voeg als de soep kookt de balletjes toe en vervolgens de roerbakgroente. Laat op laag vuur 10 min. zachtjes koken met de deksel half op de pan.

  5. Serveer de soep met de broodjes en de pesto, zodat iedereen een lepel pesto in zijn bord kan scheppen.

  • serveertipJe kunt ook 2 pakken AH Ciabattina (afbakbrood) gebruiken.

Italiaanse tomatensoep met kipgehaktballetjes

Tomatensoep met balletjes: een klassieker die nóóit gaat vervelen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig