Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie

Een romige toplasagne voor visliefhebbers.

565 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 45 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de kabeljauwfilets ontdooien.

  2. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Dep de kabeljauwfilets droog, bestrooi met peper en snijd in stukken van 2 cm. Meng met de zalmblokjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en laat de spinazie in delen in 5 min. slinken op laag vuur.

  3. Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg de kookroom en dille toe aan de spinazie en laat 1 min. koken. Neem van het vuur en pureer met de staafmixer.

  4. Bedek de ovenschaal met ⅓ van de spinazie-dillesaus, ⅓ van de lasagnebladen, ⅓ van de zeekraal en ⅓ van de kabeljauw. Maak zo nog 2 lagen. Bedek de laatste laag met geitenkaas. Bak de lasagne in de oven in ca. 45 min. gaar.

  • serveertipBewaar wat zeekraal en garneer de lasagne vlak voor het serveren.

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie

Een romige toplasagne voor visliefhebbers.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig