Spaanse roomyoghurt met snelle granola

De crunchy granola bij deze sinaasappelyoghurt? Die maak je supersnel zelf.

545 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Hak de amandelen grof. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter. Voeg de amandelen, havervlokken en zonnebloempitten toe en bak op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Schep regelmatig om. Voeg de honing en kaneel toe. Roer door en verwarm 1 min. mee. Laat de granola iets afkoelen op een platte schaal.

  2. Schil de sinaasappels en snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm. Snijd de munt fijn en schep om met de sinaasappel.

  3. Verdeel de yoghurt over de kommen. Verdeel de sinaasappel en granola erover.

Spaanse roomyoghurt met snelle granola

De crunchy granola bij deze sinaasappelyoghurt? Die maak je supersnel zelf.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig