Granola maken

Eén keer maken en daarna genoeg voor 18 ontbijtjes. Met deze zelfgemaakte granola heb je elke dag een goede start.

210 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. oventijd / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de amandelen grof en meng met de rest van de ingrediënten, behalve de rozijnen.

  2. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 25-30 min. krokant in de oven. Schep elke 10 min. om.

  3. Neem de granola uit de oven en meng met de rozijnen. Laat op de bakplaat in 30 min. afkoelen.

  • bewaartipJe kunt deze granola een maand bewaren in een goed afgesloten trommel of glazen pot met deksel.
  • algemeenMet dit recept maak je ca. 720 g granola. Met 40 g per portie heb je genoeg voor ca.18 ontbijtjes.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Granola maken

Eén keer maken en daarna genoeg voor 18 ontbijtjes. Met deze zelfgemaakte granola heb je elke dag een goede start.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig