Groene lenteminestrone met Hollandse garnalen & kabeljauw

Die vis zwemt vandaag in wel een héél lekker soepje.

325 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

13 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de bouillontabletten met het water in een grote (soep)pan en breng aan de kook. Snijd ondertussen de prei in ringen en was ze. Doe de bonen in een vergiet en spoel af.

  2. Voeg als het water kookt de prei, bonen en riso toe. Snijd ondertussen de courgette in de lengte in vieren. Snijd elke part in schuine stukken van 1 cm. Dop de tuinbonen. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd in schuine stukken van 1½ cm. Snijd de kabeljauw in stukken van 1 cm. Voeg de courgette, asperges, tuinbonen en kabeljauw toe aan de soep en laat 4 min. garen.

  3. Snijd ondertussen de peterselie en basilicum grof. Voeg de kruiden toe aan de soep en verdeel over diepe borden. Verdeel de garnalen over de borden, schaaf de kaas erover en bestrooi met versgemalen zwarte peper.

  • combinatietipLekker met ciabatta.

Groene lenteminestrone met Hollandse garnalen & kabeljauw

Die vis zwemt vandaag in wel een héél lekker soepje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig