Aardbeien gemarineerd in balsamico met ijs en cantuccini

Aardbei en balsamico? Gouden combi! Zeker in dit aarbeientoetje met ijs en Italiaanse koekjes

200 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Was de aardbeien, verwijder de groene kroontjes en halveer ze. Doe ze in een kom samen met de balsamico en de poedersuiker. Schep om, dek de kom af met een deksel of vershoudfolie en laat 30 min. in de koelkast marineren.

  2. Verdeel de aardbeien over diepe borden en maal er wat zwarte peper over. Scheur de blaadjes basilicum in stukken en strooi over de aardbeien. Schep op elke portie een bol vanille-ijs. Verkruimel de cantuccini en verdeel over de borden.

  • serveertipBesprenkel het ijs met wat van de aardbeienmarinade.

Aardbeien gemarineerd in balsamico met ijs en cantuccini

Aardbei en balsamico? Gouden combi! Zeker in dit aarbeientoetje met ijs en Italiaanse koekjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig