Was de aardbeien, verwijder de groene kroontjes en halveer ze. Doe ze in een kom samen met de balsamico en de poedersuiker. Schep om, dek de kom af met een deksel of vershoudfolie en laat 30 min. in de koelkast marineren.
Verdeel de aardbeien over diepe borden en maal er wat zwarte peper over. Scheur de blaadjes basilicum in stukken en strooi over de aardbeien. Schep op elke portie een bol vanille-ijs. Verkruimel de cantuccini en verdeel over de borden.
Aardbeien gemarineerd in balsamico met ijs en cantuccini
Aardbei en balsamico? Gouden combi! Zeker in dit aarbeientoetje met ijs en Italiaanse koekjes
- serveertipBesprenkel het ijs met wat van de aardbeienmarinade.
Gerelateerde recepten
Aardbeien gemarineerd in balsamico met ijs en cantuccini
Aardbei en balsamico? Gouden combi! Zeker in dit aarbeientoetje met ijs en Italiaanse koekjes

nagerecht
4 personen
200 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Was de aardbeien, verwijder de groene kroontjes en halveer ze. Doe ze in een kom samen met de balsamico en de poedersuiker. Schep om, dek de kom af met een deksel of vershoudfolie en laat 30 min. in de koelkast marineren.
Verdeel de aardbeien over diepe borden en maal er wat zwarte peper over. Scheur de blaadjes basilicum in stukken en strooi over de aardbeien. Schep op elke portie een bol vanille-ijs. Verkruimel de cantuccini en verdeel over de borden.
serveertip:Besprenkel het ijs met wat van de aardbeienmarinade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g verse aardbeien
3 el Ponti aceto balsamico di Modena Invecchiato
2 el poedersuiker
5 g verse basilicum
4 bollen vanille-ijs
4 cantuccini
Dit heb je nodig
vershoudfolie