Eenpersoonskaasfondue

Kaasfondue voor 1, graag! Ongeveer 10 min. werk en heel de avond genieten.

690 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de boerenkaas grof. Wrijf een kleine steelpan in met de snijkant van de knoflook. Doe ⅔ van de wijn in de pan en breng op middelhoog vuur tegen de kook. Voeg de kaas toe en roer tot een samenhangend mengsel.

  2. Meng de maizena met de rest van de wijn. Voeg toe aan de fondue en roer tot een dikke gebonden kaasfondue ontstaat. Dit duurt ca. 3 min. Voeg naar smaak de nootmuskaat en wat versgemalen peper toe. Serveer de kaasfondue direct met de speltbol en snoepgroente.

Eenpersoonskaasfondue

Kaasfondue voor 1, graag! Ongeveer 10 min. werk en heel de avond genieten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig