Chili con carne uit de slowcooker

Pittig stoofvlees 2.0. Even moeten wachten is deze chili con carne uit de slowcooker zeker waard.

350 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 7 uur wachten

licht pittig

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd het vlees in stukken van 4 cm en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak het vlees in 2 delen op middelhoog vuur in 3 min. rondom bruin. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Voeg samen met het vlees, bakvet, azijn, de specerijen en gepelde tomaten toe in de slowcooker en laat op de laagste stand in 7 uur garen.

  2. Hak de chocola grof en spoel de bonen onder koud stromend water af en laat uitlekken. Voeg de chocola en bonen het laatste uur toe aan de slowcooker.

  • combinatietipLekker met rijst, koriander, fijngesneden rode ui en limoen.

Chili con carne uit de slowcooker

Pittig stoofvlees 2.0. Even moeten wachten is deze chili con carne uit de slowcooker zeker waard.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig