Spruitjesquiche met vegaspek & blue stilton

Spruitjes + quiche = de ultieme hartige taart voor de herfst!

805 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 45 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de quichevorm in met de olie en bekleed met het bladerdeeg.

  2. Halveer de spruitjes en snijd de salie fijn. Schep de spruitjes om met de speckjes en versgemalen peper naar smaak en verdeel over de bodem van de quichevorm.

  3. Klop de eieren los, voeg de crème fraîche, het karwijzaad en de salie toe en verdeel over de quichevorm. Verkruimel de blauwaderkaas erover en bak de quiche in het midden van de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als de quiche te donker wordt.

  4. Neem uit de oven, verwijder de vorm en serveer de quiche warm of laat afkoelen tot kamertemperatuur.

  • combinatietipLekker met veldsla.

Spruitjesquiche met vegaspek & blue stilton

Spruitjes + quiche = de ultieme hartige taart voor de herfst!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig