Tabouleh met boerenkool, tonijn & gekookt ei

Tabouleh is een Libanese salade die je zelf kunt vullen. Deze variant is met veel groenten, tonijn en ei.

530 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in parten.

  2. Snipper ondertussen de sjalotten. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de sjalot 1 min. Voeg de boerenkool toe en bak 2 min. Voeg de bloemkoolrijst, broccolirijst, rozijnen en kaneel toe en bak nog 3 min.

  3. Schil en rasp de winterpeen. Laat de tonijn uitlekken. Vang 4 el van de olie op (per 4 personen). Snijd de peterselie fijn.

  4. Schep de winterpeen, de opgevangen tonijnolie, tonijn en peterselie door het broccoli-bloemkoolmengsel en breng op smaak met peper. Verdeel over een schaal en verdeel de eiparten erover.

  • algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Tabouleh met boerenkool, tonijn & gekookt ei

Tabouleh is een Libanese salade die je zelf kunt vullen. Deze variant is met veel groenten, tonijn en ei.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig