Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans

In no time staat deze bonenschotel met de bijzondere smaak van rapini en makreel bij je op tafel!

530 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de tenen knoflook fijn en de tomaten in blokjes. Verhit de olie in de grote hapjespan en bak de tomaten en knoflook 5 min. op laag vuur.

  2. Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet en spoel af met koud stromend water. Voeg de roerbakgroente, bonen en tijm toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.

  3. Verdeel over diepe borden. Verwijder het vel van de makreel en verdeel in stukken erover.

  • algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans

In no time staat deze bonenschotel met de bijzondere smaak van rapini en makreel bij je op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig