Parelcouscoussalade met broccoli en rivierkreeftjes

Parelcouscous geeft je salade nét dat extra beetje bite.

385 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de parelcouscous volgens aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd de helften in blokjes van 1 cm. Giet de parelcouscous af en meng met de broccolirijst. Laat 10 min. afkoelen.

  2. Voeg de komkommer, dressing en azijn toe. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zout. Schep de rivierkreeftjes door de salade.

  • serveertipServeer eventueel met extra dressing.

Parelcouscoussalade met broccoli en rivierkreeftjes

Parelcouscous geeft je salade nét dat extra beetje bite.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig