Snelle kip tikka masalasalade

Zin in kik tikka massala, maar niet om het helemaal te maken? Deze snelle salade is de oplossing!

465 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schep de kip om met 2 el tikka masala (per 4 personen). Verhit de olie in een koeken-pan en bak de kip in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de salade-ui in schuine ringen van 1 cm en de komkommers in plakjes van 1 cm. Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

  3. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil. Pers 1 helft uit. Snijd de andere in partjes. Meng het limoenrasp en 1 el –sap met de yoghurt en ½ el olie tot een dressing.

  4. Verdeel de sla over een grote platte schaal. Schep de tomaat, komkommer en kikkererwten om met de dressing en verdeel over de sla. Voeg de salade-ui toe aan de kip en bak al omscheppend 1 min. mee, verdeel over de salade.

  • combinatietipLekker met koriander en naanbrood naturel (pakje 240 g, Patak’s).

Gerelateerde recepten

Snelle kip tikka masalasalade

Zin in kik tikka massala, maar niet om het helemaal te maken? Deze snelle salade is de oplossing!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig