Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen. Meng samen met de biefstukpuntjes, mosterd, peper en eventueel zout
Snijd de peterselie fijn. Zet de biefstuk en peterselie in aparte schaaltjes op tafel. Verdeel de boter over de bakplaat en bak de biefstuk 3-5 min.
Biefstuk gourmetten
Biefstuk gourmetten? Daar horen deze smaakmakers bij!
- variatietipJe kunt de ui, mosterd en peterselie ook vervangen door 100 g gehalveerde rode druiven en 1 el cremaceto balsamico (per 4 porties).
- variatietipVervang de ui, mosterd en peterselie door 2 el sojasaus, 1 el sesamzaad en 1 el sesamolie (per 4 porties).
Gerelateerde recepten
Biefstuk gourmetten
Biefstuk gourmetten? Daar horen deze smaakmakers bij!

bijgerecht
4 porties
90 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen. Meng samen met de biefstukpuntjes, mosterd, peper en eventueel zout
Snijd de peterselie fijn. Zet de biefstuk en peterselie in aparte schaaltjes op tafel. Verdeel de boter over de bakplaat en bak de biefstuk 3-5 min.
variatietip:Je kunt de ui, mosterd en peterselie ook vervangen door 100 g gehalveerde rode druiven en 1 el cremaceto balsamico (per 4 porties).
variatietip:Vervang de ui, mosterd en peterselie door 2 el sojasaus, 1 el sesamzaad en 1 el sesamolie (per 4 porties).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 porties)
1 kleine rode ui
150 g biefstukpuntjes
1 el grove mosterd
5 g verse platte peterselie
20 g ongezouten roomboter