Doe de roomboter in een gourmetpannetje. Verhit de boter en bak, als de boter begint te verkleuren, in het pannetje het biefstukpuntje in 3-4 min. rondom bruin.
Leg de toast op een bord. Leg een biefstukpuntje op het toastje. Snijd de roompaté in blokjes en verdeel samen met de truffeltapenade over de biefstuk.
Mini biefstuk rossini
Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op de gourmetplaat. Zo ook deze chique mini biefstuk rossini.
- algemeenDit hapje is voor één persoon. Je kunt het recept eenvoudig vermenigvuldigen.
Gerelateerde recepten
Mini biefstuk rossini
Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op de gourmetplaat. Zo ook deze chique mini biefstuk rossini.

voorgerecht
1 personen
125 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de roomboter in een gourmetpannetje. Verhit de boter en bak, als de boter begint te verkleuren, in het pannetje het biefstukpuntje in 3-4 min. rondom bruin.
Leg de toast op een bord. Leg een biefstukpuntje op het toastje. Snijd de roompaté in blokjes en verdeel samen met de truffeltapenade over de biefstuk.
algemeen:Dit hapje is voor één persoon. Je kunt het recept eenvoudig vermenigvuldigen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 tl ongezouten roomboter
1 biefstukpuntje
1 Haust baguette toast
10 g roompaté
½ tl truffeltapenade
Dit heb je nodig
gourmetstel